sábado, 16 de junio de 2012

La Júlia i l’Oriol guardonats a la Convocatòria Nacional de Dansa de Castelló


Ens plau informar-vos que, els passats 19 i 20 de maig, la Júlia Roca i l’Oriol Figuerola, dos ex alumnes de l’escola, van participar en el concurs “XVIª Convocatòria Nacional de Danza, Ciudad de Castellón” obtenint un resultats excel·lents.
La Julia va ser guardonada amb el primer premi en Dansa Clàssica i amb beca de residencia a la “Compañia Nacional de Danza, mentre que l’Oriol va arribar a emplaçar-se entre els finalistes del concurs i va ser premiat amb una beca de residencia al Ballet de Mainz, en Alemanya.
Els dos, en els darrers temps han estat formant-se i, alhora, ballant en l’escola i la companyia del CDC  (Centre de Dansa de Catalunya).
Ara, als dos, els espera desenvolupar-se com a professionals en companyies fora de les nostres fronteres. En el cas de l’Oriol, l’han contractat a la companyia del teatre nacional de Lituania “Lithuanian National Opera and Ballet Theatre”, mentre que la Júlia encara s’ha de pensar on anirà, atès que te tres llocs entre els quals escollir.
Als dos¸ els felicitem pel seu èxit i els desitgem tot el millor en la seva nova etapa professional tot quedant-nos a  l’espera de  rebre, en un futur, més notícies seves.

No hay comentarios:

Publicar un comentario